Jämför privatlån hos olika långivare innan du bestämmer dig. Comboloan hjälper dig hitta lånet med bäst ränta och bäst villkor för just dig.

Ska du renovera och äntligen förverkliga drömmen om ett nytt badrum hemma? Eller vill du bygga ut och skapa rum för familjen som växer? Oavsett vad du behöver låna pengar till är det viktigt att jämföra olika privatlån och långivare med varandra innan du bestämmer dig. Både räntor och avgifter kan skilja sig mycket åt mellan aktörerna på marknaden – genom att jämföra får du hittar du snart det bästa erbjudandet.

Comboloan har funnits på konsumentens sida sedan år 2000 med ambitionen att förbättra din förhandlingsposition när det kommer till lån. Här kan du förhandla om lånevillkor, jämföra räntor hos olika långivare och ställa aktörerna mot varandra. Ta reda på vart du får lägst ränta, lös ett tidigare lån eller ansök om nytt privatlån med vår hjälp. Vi vill vara det beslutsstöd du behöver när det är dags för ett privatlån.

Förverkliga drömmar med ett privatlån

Vill du bygga ut huset eller kanske renovera köket i din bostadsrätt? Ett privatlån kan användas till att förverkliga de drömmar du har och kräver sällan en säkerhet. Dessutom kan en renovering eller tillbyggnad höja värdet på din bostad, något som gör att lånet i slutändan blir en investering. Det gäller bara att hitta rätt privatlån i vimlet av alla aktörer och erbjudanden på marknaden. Där kommer Comboloan in och hjälper dig att ta ett mer informerat beslut.

Låna pengar på dina egna villkor

Olika banker och långivare erbjuder varierade räntor och villkor i sina låneerbjudanden. Det gör det viktigt att ta kontroll och verkligen se över marknaden. Vad vill du ha för avbetalningstid och hur stort lånebelopp vill du låna? Detta är faktorer som spelar in på ränta och summan av de avgifter som kan tillkomma. Genom att du fyller i dina kriterier i sökrutan på vår hemsida eller tittar direkt i lånetabellen kan du snabbt se de olika alternativ som finns.

Du kan även jämföra marknadens utbud med ett redan existerande privatlån, för att se om det finns sätt att förhandla ned din ränta och därmed sänka månadskostnaderna.

Vanliga villkor för att få ett privatlån godkänt

Genom att vända dig till oss kan du jämföra lån hos många banker och långivare. Det gör att du lättare hittar rätt alternativ för just dig och din situation. När du ansöker om ett lån online eller vill jämföra olika privatlån med varandra får du fylla i följande uppgifter:

  • Önskat lånebelopp
  • Avbetalningstid
  • Din ålder
  • Årsinkomst
  • Typ av anställning
  • Om du har en betalningsanmärkning

Sedan görs en beräkning på vad som är rimligt i förhållande till din ekonomi och situationen i sin helhet. Snabbt och enkelt kan du jämföra marknadens lån mot varandra och se var du får bäst villkor. Comboloan gör ett urval av de långivare som deltar i vårt nätverk och baserar resultatet på dina lämnade uppgifter.

Få ett bättre beslutsunderlag som medlem hos Comboloan

Gör som 19 000 andra personer och bli medlem hos oss på Comboloan. Tillsammans stärker vi konsumenten på lånemarknaden genom att bidra med kunskap. Att göra jämförelser av lån är en självklarhet för oss. Som medlem hos oss kan du se vilka banker som har bäst service och lära dig mer om hur du på bästa sätt förhandlar ned din ränta. Det är givetvis helt kostnadsfritt att bli medlem.