Jämför privatlån hos många långivare för att få bästa villkor

Jämför eller ansök om privatlån med Comboloan.

Antingen kan du på egen hand via Comboloans räntetabell för privatlån testa lite olika nivåer och lite olika parametrar för att få en känsla för vilka villkor som gäller och hur långivarna skiljer sig åt.

Genom Comboloans förmedlingstjänst för privatlån kan du enkelt, snabbt och kostnadsfritt jämföra privatlån från olika banker och långivare. Eftersom långivarna konkurrerar om dig som kund så förhandlas räntan ner. Du väljer själv det erbjudande som passar dig bäst, banken skickar ut handlingar (antingen via post eller digitalt) du signerar och pengarna på kontot inom några dagar. 

Jämför privatlån hos ett stort urval av banker och låneinstitut

Jämför privatlån hos Comboloan för att vi ställer långivarna mot varandra för att du ska få en så bra prutad ränta som möjligt. Hos Comboloan kan du jämföra lån på upp till 500 000 kr. Vi samarbetar med ett stort urval av banker och långivare på den svenska marknaden.  

Genom att använda förmedlingstjänsten för privatlån, för du på bara några minuter en total jämförelse av alla långivare på Comboloans panel som passar dina kriterier, du kommer få svar inom några minuter. För dig som kund är tjänsten kostnadsfri och du binder dig inte till något. Hos oss kan du jämföra flera långivare med en ansökan och en kreditupplysning

Vi är måna om att du som kund blir nöjd med ditt privatlån

Vi har väldigt nöjda kunder och vi är väldigt måna om er! Comboloan har sedan år 2000 hjälpt låntagare inför förhandlingen med banken, nu har vi möjligheten att hjälpa till även med själva förhandlingen. Vi är alltid öppna för feedback och om vi kan göra något bättre så vill vi veta det, att fortsätta utvecklas och korrigera eventuella brister är otroligt viktigt för oss. 

Så, uppstår några frågor på vägen så kan du lita på att vår kundtjänst hjälper dig. Kontakta oss på kundtjanst@comboloan.se