Se över dina bolån & privatlån genom Comboloan. Vi är en låneförmedlare som jämför & förmedlar bolån och privatlån till ett flertal långivare

Hitta rätt lån genom en låneförmedlare – Comboloan

Med hjälp av en låneförmedlare kan du ofta få bättre lånevillkor än om du själv hade kontaktat och jämfört respektive långivare på egen hand. Dels hade det varit tidskrävande och sen hade det varit svårare att få en sammanhängande bild av jämförbara villkor.

Låneförmedlare jämför på ett par minuter och tar bara en krditupplysning

En låneförmedlare jämför snabbt de olika långivarna utifrån just dina personliga kriterier och du får ofta svar inom ett par minuter med erbjudanden från olika långivare. Dessutom, om du själv hade kontaktat varje långivare så hade de tagit varsin kreditupplysning på dig och din kreditvärdighet hos UC (eller motsvarande kreditupplysningsföretag) hade försämrats för varje kreditupplysning.

Ju sämre kreditvärdighet man har, ju mindre är chansen att få beviljat önskat lånebelopp och chanserna till lägsta möjliga ränta försämras. När du jämför privatlån via Comboloan delar alla långivare på en och samma kreditupplysning, vilket gör att du som kund bara får en upplysning i din kreditupplysning, detta ökar dina chanser till bästa möjliga villkor och låg ränta.

Har du svårt att få lån?

Att kunna få ett privatlån till en bra ränta när man har betalningsanmärkningar eller lägre inkomst kan vara svårt. Men, det finns flera banker som är villiga att se över din situation och i bästa fall bevilja dig lån. Ofta kan det vara förmånligt att samla och lösa befintliga lån och krediter. På Comboloan kommer dina personliga förutsättningar att matchas med långivare och banker som passar och det kan betyda att en låntagare som haft svårt att låna hittar en långivare som vill låna ut.

En medsökande kan öka chanserna om du har svårt att låna

En annan möjlighet är att använda sig av en medsökande och medlåntagare. En fördel med att ha med sig en medlåntagare på ett lån är det faktum att det är två eller flera personer som delar betalningsansvaret, och i bankens ögon så blir då återbetalningsförmågan är bättre. En bättre återbetalningsförmåga innebär lägre risk för att banken förlorar sina utlånade pengar. En medlåntagare ökar alltså chansen att få lånet beviljat och kan i vissa fall också bidra till att banken beviljar bättre villkor för lånet. Det kan t.ex. innebära att långivaren godkänner ett högre lånebelopp, erbjuder lägre ränta och att månadskostnaden minskar.